Ondersteuning in sport

JSchilderwerken heeft een sporthart en ondersteund jonge sporters om hun doel te bereiken.

Wij ondersteunen Dames Handbal team SVWW uit Westerbork & MX Team Wesley Harms. Wesley is een jong talent in het MX Motorsport circuit.

Lees verder


Laat u door JSchilderwerken uw woning schilderen dan ontkomen wij er niet aan dat uw ramen smerig zullen worden. Schuurwerk en eventuele herstel werkzaamheden geven nu eenmaal stof en vuil. U ontvangt na oplevering een waardebon cadeau die recht geeft op twee keer glasbewassing.

handkwast


Binnen- en Buitenschilderwerk – Houtrotreparaties – Behangwerk – Beglazing – Advies op Maat – Wandafwerking – Kunstofreiniging

Hoogwaardige Producten

Voor uw woning wilt u natuurlijk het beste. JSchilderwerken gebruikt hoogwaardige materialen zoals Sigma Coatings zodat uw woning goed beschermt wordt tegen alle weersinvloeden.

sigma

(Foto) Behang

Behangen een lastige klus? U kunt uw behang via JSchilderwerken laten aanbrengen.

We plakken verschillende soorten behang en wandbekledingen voor particulieren en zakelijke opdrachtgevers. Zoals traditioneel behang maar ook vinyl behang, foto behang en het glasweefsel behang.

De laatste trend in wandbekleding is glasweefsel behang. Glasweefsel is van een hoogwaardige kwaliteit en heeft een speciale voorbehandeling ondergaan, hierdoor laat het zich zeer goed verwerken. Het is extra sterk en milieuvriendelijk en het kan zo op de wand worden aangebracht. Doordat het kleine gebreken in de ondergrond verbergt, zal het resultaat altijd perfect zijn. Glasweefsel is toepasbaar als ondergrond voor bijna elk type muurverf en verschillende andere verftechnieken.

Speciaal in het geval van nieuwbouw is glasweefsel een uitstekende keuze, omdat nieuwe muren de neiging hebben om tot zes jaar na de bouw nog te scheuren. Dit is voor glasweefsel veel minder problematisch omdat het over scheuren heen geplakt kan worden.